Om Meditalklinik - Nicholas, Lisa & Johnnie

Om Nicholas, Lisa & Johnnie

Hos Meditalklinik kan du booke tid hos Nicholas, Lisa eller Johnnie.

Vi har lang behandlererfaring, og ser frem til at byde dig velkommen på klinikken.

Vi er medlemmer af foreningen Praktiserende Akupunktører

Vi er Registrerede Alternative Behandlere

Billedresultat for rab registreret alternativ behandler

Om Nicholas Van Bergen Garner

Nicholas er uddannet akupunktør, statsautoriseret fysioterapeut, massør og zoneterapeut, og har arbejdet som behandler siden begyndelsen af halvfemserne.

I 2002 startede han Meditalklinik i København.

Det har kontinuerligt været en drivkraft hos Nicholas igennem alle årene at bygge bro og skabe forbindelse mellem østlig og vestlig medicinsk tankegang og filosofi. Det øger forståelsen af den menneskelige organisme og dens selvhelbredende evner.

Nicholas’ specialer

 • Mental sundhed og identitet
 • Træthed og immunforsvar
 • Muskel- og ledsmerter
 • Fertilitet

Videreuddannelse og faglige interesser

Nicholas har siden starten af 1990´erne dedikeret sig til akupunkturens mange muligheder, og igennem årene har han videreuddannet sig inden for faget i både ind- og udland. Nicholas har taget efteruddannelseskurser i det meste af Europa samt USA. Derudover tager han en gang årligt til Vietnam årligt for at arbejde både på hospital og i privat praksis, med personale og læger, der både er vestligt og østligt uddannede.

På Northern College of Acupuncture og Middlesex University i England har Nicholas taget en 4-årig forsknings-kandidatgrad (Master of Science of Oriental Medicine) i akupunktur. Da Nicholas har en særlig interesse for analyse af ansigtets mangfoldige udtryk, udarbejdede han en model til genkendelse af stressrelaterede tegn på angst i ansigtet, og hvordan angsten og de relaterede ansigtsudtryk kan ændres med akupunkturbehandling.

Skoleleder og underviser

Foruden sin mangeårige kliniske erfaring er Nicholas skoleleder og hovedunderviser på akupunkturuddannelsen på København & Aarhus Akupunkturskole. Se mere på skolesiden www.kbh-aku.dk

Han underviser og uddanner desuden sundhedspersonale i mere vestligt videnskabelige akupunkturteknikker, hvilket vinder stadigt større indpas på lægeklinikker, hospitaler og privatklinikker rundt om i Danmark.

Om Lisa Garner Wright

Lisa er uddannet akupunktør, kinesiolog og stresscoach. Lisa har praktiseret i Meditalklinikken og undervist på København & Aarhus Akupunkturskole siden 2012.

Giv dig selv en transformerende oplevelse

Lisa har en stor viden om og indsigt i livsstilsmæssige og stressrelaterede problemer, der manifesterer sig i kroppen. Hendes samtidige dybe forståelse for symptomers og sygdommes årsager afspejler sig i hendes behandlinger som kombineret med en fuldstændig unik nåle- og behandlingsteknik hjælper dig til færre smerter og fysiske symptomer, og giver dig en bedre mental sundhed.

Du får en virkelig transformerende oplevelse, når du modtager behandling hos Lisa.

Lisas specialer

 • Kroniske og akutte smerter
 • Stress og mentale udfordringer
 • Kosmetisk akupunktur og hudproblemer
 • Allergi

Kosmetisk akupunktur

Den kosmetiske akupunktur har været en passion hos Lisa, og hun har igennem mange år videreuddannet sig in USA, England og Tyskland og specialiseret sig inden for dette felt. Hendes fokus er, at den indre skønhed skal genskinne i det ydre.

Lisa har opbygget en stor klinisk og undervisningsmæssig erfaring inden for dette fag, og hun afholder kurser i Kosmetisk Akuterapi i København og Aarhus. Læs mere her.

Videreuddannelse i Urteterapi

Lisa er i gang med en videregående uddannelse i kinesisk urtemedicin.

Det største område inden for kinesisk medicin er faktisk ikke akupunkturen, men urterne. Præcis som medicin er i vestlig medicin. Urternes virkning går hånd i hånd med akupunktur, og de kan bruges til at forstærke og forbedre behandlingseffekten inden for rigtigt mange sygdomsområder.

Lisa er en del af København & Aarhus Akupunkturskole

Lisa er administrativ leder og underviser på Københavns Akupunkturskole og er med til at uddanne akupunktører på højeste niveau i Danmark. Derudover arbejder hun med de studerende på skolens elevklinik som klinisk supervisor.

Om Johnnie Pedersen

Som uddannet akupunktør og med baggrund indenfor sport, har Johnnie stor erfaring i at behandle og rådgive omkring smertetilstande, spændinger, overbelastninger, slid samt muskel- og ledskader.

Johnnie har følgende specialer:

 • Spændingshovedpiner
 • Lændesmerter
 • Sportsskader
 • Tennisalbuer og musearme
 • Frossen skulder
 • Knæproblemer
 • Skinnebensbetændelse
 • Slidgigt i hofter og andre led
 • Whiplash

Johnnie behandler også andre sygdomme som bl.a. astma, allergier, forhøjet blodtryk, hormonelle ubalancer og emotionelle udfordringer samt symptomer som træthed og stress.

Videreuddannelse og faglige interesser

Johnnie brænder for faget og videreuddanner sig løbende indenfor akupunktur og kinesisk medicin. Især de praktiske aspekter og de mere ‘hands-on’ fag har hans helt store interesse. Derfor er han nu både i gang med en kinesisk Tuina massageuddannelse samt en Master class of Classical Chinese Medicine. Begge uddannelser vil være færdiggjort inden 2023.

Underviser og klinisk vejleder 

Foruden sit arbejde som behandler på Meditalklinik er Johnnie medunderviser på akupunkturkurser indenfor både vestlig medicinsk akupunktur og kosmetisk akupunktur. Han fungerer desuden som klinisk vejleder for akupunkturstuderende på København & Aarhus Akupunkturskole