Tui Na Massage

Kinesisk Tui Na Massage

Tui Na massagen

Selve massagen foregår fuldt påklædt (helst i løst bomuldstøj) og varer som regel 20-30 min. Den er bygget op omkring forskellige protokoller, hvor selve rygprotokollen danner udgangspunkt og forbindelse til de øvrige protokoller og dermed alle andre områder af kroppen.

Tui Na er desuden yderst velegnet til børn, og med øvelser til hjemmebrug kan du selv være med til at underbygge behandlingen og deltage aktivt i behandlingsprocessen.

Hvad er Tuina?

Zheng (korrekt) Gu (knogle) Tui (skub) Na (greb) er en kropsmassage der tager udgangspunkt i de samme principper man benytter i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Der arbejdes ud fra kroppens meridiansystem med stræk, trykpunkter og roterende ledbevægelser for at afbalancere kroppen, og Tui Na er kendt for sin dynamiske og effektive tilgang til kroppens problemstillinger. Det er et komplet behandlersystem hvor man manuelt arbejder med kroppens muskler, sener, fascier, led og meridiansystem. Tui Na behandler lidelse af både smertekarakter og problemer i det indre organsystem.

Behandlingen suppleres med Qi Gong øvelser

For at få mest ud af Tui Na massagen, instrueres du i brugbare Qi Gong øvelser, til glæde for dig selv og din helingsproces.

Priser

Tui Na massage førstebehandling: 600,-

Tui Na massage efterfølgende (20-30 minutter): 500,-

Tui Na massage og akupunktur (90 minutter): 900,-