Klinikkens historie

Her er lidt historie og baggrund for hvordan Nikolaj Nørgaard og Nicholas Van Bergen Garner startede Medital Klinik Danmark, og hvordan udviklingen har udformet sig frem til i dag.

Vi startede klinikken i 2002, efter at have mødt hinanden og arbejdet sammen på en klinik for fysioterapi. Der blev vi enige om, at hvis vi skulle kunne give vores patienter den bedst mulige behandling, så måtte vi starte vores egen klinik, og søge at kombinere vores fysioterapi og akupunktur på en ny måde. Vi er som akupunktører og fysioterapeuter, begge uddannede i tradionel kinesisk medicin, med det dertil hørende holistiske syn på mennesket, og den mere naturvidenskablige vestlige medicin hvor dokumenteret forskning ligger til grund for de behandlingsmetoder vi bruger. Og det er netop evnen til at forene begge synsvinkler Medital Klinik Danmark er blevet så kendt for.

Vi har igennem årene arbejdet for at udbrede kendskabet til akupunktur. Dels igennem vores daglige behandlinger af patienter på klinikken og dels på kurser og uddannelser på Københavns Akupunkturskole, som vi startede i 2009. Fra 2004-2009 drev vi Massage Akademiet med kurser i fysioterapi og akupunktur.

Klinikken fik et ordentligt medieboost i starten igennem artikler i dagblade og udeblade. Vi benyttede os af elektronisk udstyr til at måle kroppens meridianer, og dette var starten på det sundhedstjek vi tilbyder i dag. Vi har gennem årene skiftet energimålingen ud med blodprøveapparater, der måler på en lang række parametre relevante for hvordan livsstil påvirker krop og fysik. Selve meridian-målingerne er skiftet ud med puls- og tungediagnose som man har brugt i den klassiske akupunktur i flere tusinde år. De fortæller om hvilke ubalancer kroppen har, og hvad der skal til for at rette op på dem. Det betyder at vi for eksempel benytter blodprøver ved sundheds-tjekket, og efterfølgende vælger at behandle kroppens ubalancer med akupunktur og evt. urtemedicin udover specifikke livstilsråd og vejledning. Generelt gør vi meget ud af at se på det hele menneske, hvor psyke og sociale parametre går hånd i hånd med fysikken.

Klinikken har hele tiden haft kvalitet i højsædet, og den bedste betaling vi kan få, er når vores klienter og patienter forlader os med et smil på læben, og udtrykker tilfredshed med behandlingsresultatet. Skulle der være problemer vi ikke kan klare, henviser vi gerne, til en af de mange dygtige behandlere vi har i vores netværk.

Gennem årene har vi været meget aktive i medierne, og igennem dem forsøgt at få vores budskaber bredt ud. Blandt andet med artikler i Politiken, BT og alle de kendte ugeblade. Derudover har vi lavet en del TV. Blandt andet flere sæsoner af TV3 programmet "Du er hvad du spiser", "Menneskeforsøg" på DR, DR2´s temalørdag samt Morgen TV.

Vi elsker vores fag, og vi nyder at komme på kurser og konferencer i ind- og udland, så vi hele tiden kan udvikle os, og følge med i hvad der sker indenfor det.

Vi har bragt den kosmetiske akupunktur til Danmark. Efter et par år hvor vi var ude og lære de bedste teknikker rundt om i verden, bl.a. Vietnam, USA, England og Tyskland, tilbyder vi nu kosmetiske behandlinger som et alternativ til operationer og injektioner.

Disse teknikker har vi valgt også at oplære andre behandlere i at bruge, så de kan være med til at udbrede brugen og kenskabet til denne fantastiske behandling. Hvis du har lyst til selv at dygtiggøre dig i denne teknik, kan du læse mere om dette via vores søsterfirma Københavns Akupunkturskole, som du kan skifte til øverst på denne side. Tryk blot på logoet. Her kan du også læse om Danmarks bedste og mest alsidige akupunkturuddannelse samt de øvrige kurser vi tilbyder.

Vores (Nikolajs og Nicholas´) partnerskab er efterhånden rigtig solidt. Vi kender hinandens kvaliteter, og sørger for at holde hinanden ajour om behandlingsresultater og udveksler konstant erfaringer så vi begge kan tibyde den bedste og mest effektive behandling.

På klinikken har vi forskellige dygtige behandlere der lejer sig ind. Det drejer sig om en osteopat, psykolog, psykoterapeut, kraniosakralterapeut, kostvejleder, massør og akupunktør. Du kan se mere under "Indlejere på klinikken". De er alle med til at gøre Medital Klinik Danmark til en alsidig og levende klinik med mange behandlingstilbud.

Under "Behandlinger" kan du se hvad vi tilbyder, og skulle du have lyst til selv at prøve en behandling, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at bestille en tid. Vi svarer også gerne på spørgsmål om hvad vi kan tilbyde dig, og hvad vores erfaring er indenfor en given problematik.

Vi glæder os til at møde dig.

Hilsen Nicholas & Nikolaj

Medital Klinik Danmark


Nørre Søgade 27A 1.tv. - 1370 København K - Tlf: 39 43 39 39