Om klinikken og dens behandlinger

Her er lidt historie og baggrund for hvordan Nicholas Van Bergen Garner startede Meditalklinikken i 2002, og har kørt den med forskellige samarbejdspartnere, og hvordan udviklingen har udformet sig frem til i dag.
 
Nicholas har i mere end 20 år arbejdet for at udbrede kendskabet til akupunktur. Dels igennem daglige behandlinger af patienter på klinikken, dels som foredragsholder og underviser på kurser og uddannelser i ind- og udland, og dels via TV, aviser, blade, nettet og sociale netværk.
 
Historik
Meditalklinikken startede som en akupunkturklinik med fysioterapi der også tilbød sundhedstjek og helbredsundersøgelser. Disse undersøgelser og tjek har igennem tiden indeholdt meget forskelligt måleudstyr til at vurdere kroppens sundhedstilstand fra både blodprøver til måling af kroppens ubalancer. 
 
Efter en stribe udsendelser på Tv i DR2´s temalørdag om alternativ behandling med Lasse Spang Olsen, Tv-programmet ’Du er hvad du spiser’ med Lene Hansson, ’Menneskeforsøg´ Morgen Tv samt diverse medieomtaler i aviser, blade og på nettet, var der i en årrække forskellige behandlere på klinikken til at varetage disse undersøgelser og behandlinger.
 
Efter en lang række ændringer på klinikken igennem årene er den fortsat en akupunkturklinik med forskellige sundhedstjek, og udover hovedkræfterne Nicholas Garner og Lisa Wright består den af et klinikfællesskab med Akupunktører, Fysioterapeuter, Osteopater, Kinesiologer, Psykoterapeuter og Psykologer. De er alle med til at gøre Medital Klinik Danmark til en alsidig og levende klinik med mange behandlingstilbud.
 
Undersøgelser
Udover akupunkturbehandlingerne måles der for oxidativ stress og antioxidantkapacitet i blodet. Oxidativ stress fortæller om kroppens fysiske stressniveau og risikoen for forskellige livsstilssygdomme samt hvad der kan ligge til grund for en blodprøve udenfor normalområdet. Antioxidantkapaciteten afslører hvor meget forsvar kroppen har til at modvirke denne oxidation. 
 
Kroppens ubalancer vurderes ud fra klassiske kinesiske diagnostiske metoder. Her tages pulsen grundigt, tungen undersøges og der trykkes på specifikke punkter og områder på kroppen for at få et klart indblik hvordan ubalancer, blokeringer og underskud manifesteres. Dette gælder i forhold til både fysiske, psykiske og mere personlige eller sjælelige problematikker.
Både blodprøver og de mere klassiske kinesiske diagnosemetoder bruges til at sikre at behandlingen virker og går i den rigtige retning. Pulsen tages undervejs i akupunkturbehandlingen og ændringerne der sker i kroppen når det sættes nåle i den, kan mærkes med det samme i pulsen. Blodprøverne bruges til at sikre at ændringerne også kan ses sort på hvidt efter et behandlingsforløb.
 
Kvalitet og henvisninger
Klinikken har hele tiden haft kvalitet i højsædet, og den bedste feedback en behandler kan få, er når klienter og patienter går ud af døren med et smil på læben, og udtrykker tilfredshed med behandlingsresultatet. Skulle der være problemer der ikke kan klares, henvises der til en af de mange dygtige behandlere klinikken har som samarbejdspartnere indenfor forskellige specialer. 
 
Københavns Akupunkturskole
I 2009 startede Nicholas Københavns akupunkturskole, som han også underviser på i dag og er daglig leder af, Skolen har åbnet en afdeling i Århus og hedder derfor nu København & Aarhus Akupunkturskole. Her kan man tage akupunkturuddannelser og kurser på højeste niveau i Danmark, og Nicholas elsker i det hele taget akupunkturfaget, både at behandle klienterne og uddanne nye dygtige akupunktører.
 
Kosmetisk ansigtsakupunktur
Nicholas og Lisa har bragt den kosmetiske ansigts-akupunktur til Danmark. Efter et par år hvor han var ude at lære de effektive teknikker rundt om i verden, bl.a. Vietnam, USA, England og Tyskland, tilbyder han nu ansigts- behandlinger som et alternativ til operationer og injektioner. Her kan du læse mere om kosmetisk ansigtsakupunktur. 
 
Disse teknikker har vi valgt også at oplære andre behandlere i at bruge, så de kan være med til at udbrede brugen og kenskabet til denne på Københavns Akupunkturskole, som du kan skifte til øverst på denne side. Tryk blot på logoet. Her kan du også læse om Danmarks bedste og mest alsidige akupunkturuddannelse samt de øvrige kurser vi tilbyder.
 
Book en tid
Oppe under Behandlinger kan du se hvad vi tilbyder, og skulle du have lyst til selv at prøve en behandling, er du velkommen til at booke en tid. Har du afklarende spørgsmål er du også velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, og hvad vores erfaring er indenfor en given problematik.
 
Vi glæder os til at møde dig.
Hilsen Nicholas & Lisa
 

Medital Klinik Danmark


Nørre Søgade 27A 1.tv. - 1370 København K - Tlf: 39 43 39 39